Стратегическа онлайн игра

Вие сте начинаещ предприемач, имате прекрасна идея, бизнес план, но нямате практически опит. Избегнете риска и загубата на пари, като тествате вашата идея на най-добрия бизнес тренажор Vitronomica.

Стратегическа бизнес игра

Установено е, че 75% от начинаещите предприемачи в началото правят голям брой еднотипови грешки, водещи до фалит или загуба на много пари.

Бизнес тренажора щи ви помогне да придобиете умения на опитен предприемач и ще ви позволи детайлно да разработите вашият бъдещ бизнес. Ще имате неограничени възможности да експериментирате с вашата бизнес идея.

С помоща на бизнес тренажора щепремахнете страховете и съмненията, спохождащи всяко едно ново начало. Увеличавате вероятността за успешен старт и развитие на вашият бизнес.

Virtonomica е серия от онлайн игри за предприемачество, бизнес стратегия и тактика, конкуренция, финанси, управление.

Ако искате да започнете бизнеса, но нямате достатъчно знания и опит, имате възможност да придобиете умения на този бизнес тренажор. Цената на една грешка в реалния бизнес е твърде висока. Ето защо, колкото повече грешки правите в тренажора за  предприемачи, толкова по-малко ще ги правите в реалният живот.

Успехът зависи от правилно избраната стратегия и от възможността за оптимално коригиране на параметрите на вашите продажби, производство и други единици (брой на служителите, заплати, размер на търговската площ и т.н.) и, най-важното – на способността за комуникация с партньорите в играта и бизнес. Играта е преведена на английски, китайски и френски, интегрирана във всички основни социални мрежи и днес обединява играчи от повече от 40 страни по света. В същото време истинските бизнесмени могат да станат ваши партньори или съперници. Има случаи, когато в бизнес тренажораиграят цели отдели на големи компании и постигането на определени резултати в играта се отчита при кандидатстване за работа, а задълбоченото познаване на играта става един от решаващите фактори при избора на реален бизнес партньор.

BulgarianEnglishFrenchGermanItalianRussianSpanish