Бизнес тренажор

Вие сте начинаещ предприемач, имате прекрасна идея, бизнес план, но нямате практически опит. Избегнете риска и загубата на пари, като тествате вашата идея на най-добрия бизнес тренажор Vitronomica.

Стратегическа бизнес игра

Установено е, че 75% от начинаещите предприемачи в началото правят голям брой еднотипови грешки, водещи до фалит или загуба на много пари.

Бизнес тренажора щи ви помогне да придобиете умения на опитен предприемач и ще ви позволи детайлно да разработите вашият бъдещ бизнес. Ще имате неограничени възможности да експериментирате с вашата бизнес идея.

С помоща на бизнес тренажора щепремахнете страховете и съмненията, спохождащи всяко едно ново начало. Увеличавате вероятността за успешен старт и развитие на вашият бизнес.

Virtonomica е серия от онлайн игри за предприемачество, бизнес стратегия и тактика, конкуренция, финанси, управление.

Образователна бизнес игра, предназначена за практическо онлайн обучение за начинаещи бизнесмени. Основната цел на този реалистичен бизнес тренажор е да симулира реалистична пазарна среда, в която предприемачът може да създаде виртуален прототип на бъдещата си компания, да придобие опит за оцеляване и развитие на фирма в конкурентна среда, да направи всички типични грешки, без да загуби истински капитал, да формира управленски и предприемачески умения.

Ако искате да започнете бизнеса, но нямате достатъчно знания и опит, имате възможност да придобиете умения на този бизнес тренажор. Цената на една грешка в реалния бизнес е твърде висока. Ето защо, колкото повече грешки правите в тренажора за  предприемачи, толкова по-малко ще ги правите в реалният живот.

Най-добрата стратегическа бизнес игра


BulgarianEnglishFrenchGermanItalianRussianSpanish