poleznobg.net
хороскопи

2023 година на Черният Заек

2023 г.  Година на черният заек. Време на кардинални промени.

Годината на черният заек 2023 е време на разрушаване на старото и настъпване на ново начало, както в политическата, така и в  икономическата и духовната сфера.  Това е годината на пречистването, на новото начало. Ще възникнат възможности, които дълго време са били недостижими.

2023г е период на оформянето на един нов свят. В края на 80-те години Ванга говори за 2023г, като преходна . По нейните думи ще започне „очистване“ на земята, ще има сериозни климатични промени, конфликти и нови болести. Най-сериозен удар, за всички нас ще бъде изместването на земната орбита с 4-6 градуса според световни астрофизици.

Кога настъпва годината на черният воден заек?

Годината на черният воден заек настъпва на второто новолуние след зимното слънцестоене, което е на 22 февруари.

 

Как да посрещнем годината на заека?

Според китайският хороскоп Заека цени домашният уют, затова посрещнете годината заедно със семейството си. В украсата на дома и дрехите, които ще облечете акцентирайте червеното, оранжевото, а също така на успокояващото зелено и синьо.

Как да привлечете късмета през годината на Заека ?

За да привлечете късмета през годината на Заека направете следното:

Почистете дома, измийте прозорците

Изхвърлете старите и ненужни вещи и дрехи, които не носите и пълнят гардеробите ви, складирани за „ може и да потрябва“. Ако ви е жал да ги хвърлите, раздайте ги.

Китайците вярват, че фигурки на Заека в дома ще донесат късмет.

Водата, събира лошата енергия в дома, затова поставете по ъглите съдове с вода.