Нова месечна томбола

Започва нашата нова месечна томбола.

Имате възможност да получите защита от електромагнитните излъчвания, като спечелите 3 броя нано чип Здраволит за телефон.  

Защитните нано чипове  допринасят за неутрализиране на негативното въздействие на електромагнитното излъчване върху човешкия организъм и възстановяване на неговите защитни функции.

Условие за участие:

  1. Абонирайте се за нашият ютуб канал, ако още не сте го направили https://www.youtube.com/results?search_query=poleznobg
  2. Изгледайте клипа https://youtu.be/3NHL6EhBQiE
  3. Оставете кратък коментар под видеото

Участието в играта не е обвързано с покупка.

Здраволит е създаден на базата на минералите шунгит и бишофит. Има балнеологични и защитни свойства. Установено е, че шунгитът предпазва от вредните електромагнитни вълни и геопатогенни излъчвания.

Вторият компонент на Здраволит е бишофит, полиминерал, състоящ се основно от магнезиев хлорид, както и повече от седемдесет други елемента.

Бишофит се използва при заболявания на опорно-двигателния апарат ( деформираща артроза, ревматоиден артрит, радикулит, лумбалгия и други хронични възпалителни и дегенеративни заболявания на опорно-двигателния апарат и нервно-мускулния апарат),  в дерматологията, при лечение на заболявания на сърдечно-съдовата система.

Шунгитът екранира електромагнитното излъчване от различни устройства, а в комбинация с бишофит  се осигурява и йонизация на въздуха.

Принцип на действие на защитните нано чипове

Електромагнитните вълни, генерирани от мобилни телефони и други източници на електромагнитни полета, се различават значително от естествените (естествени, природни) електромагнитни вълни от слънчев, космически и земен произход. Това обяснява причината за вредното им въздействие върху човека.

Защитните нано чипове  благодарение на своите свойства, изравняват тези вълни, превръщайки ги в биосъвместими с човека, което неутрализира негативния фактор.

Те  допринасят за неутрализиране на негативното въздействие на електромагнитното излъчване върху човешкия организъм и възстановяване на неговите защитни функции

Защитните нано чипове са кръг с диаметър 20-25 мм, изработени от материала „Здраволит“ на базата на минерала шунгит, който в комбинация с други компоненти осигурява защитни свойства. От външната страна на нано чипа е нанесено изображение, което е покрито с полимерна смола. На обратната страна на нано чипа има залепващ слой осигуряващ стабилното му закрепване на гърба на телефона или върху домакински уреди (компютър, телевизор, микровълнова фурна и др.).

Условие за участие:

Участието в играта не е обвързано с покупка.